Familieweekend 2020

Afgelast…

Vanwege de maatregelen van de overheid rondom Corona (Covid 19) en het voorkomen van verdere verspreiding hiervan, hebben we helaas moeten besluiten om het familieweekend 2020 niet door te laten gaan.

Welkom op de website van het familieweekend 2020

Wat leuk dat je deze website bezoekt. Terwijl wij het gemeenteweekend aan het organiseren zijn, kan jij je alvast opgeven. We vinden het fijn als je je snel (bij voorkeur voor 31 maart) opgeeft, zodat wij in de planning en organisatie rekening kunnen houden met jouw komst. Na 31 maart zijn er maar beperkt mogelijkheden om meer kampeerplaatsen te reserveren.

Het weekend start op vrijdag 19 juni. Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom op de camping, om 18:30 beginnen we met een welkomsborrel. Op zondag 21 juni na de lunch is het “officiële” programma afgelopen, maar je mag nog de hele dag blijven.
De camping bevindt zich in Haastrecht, voor iedereen gemakkelijk aan te reizen en op deze manier hopen we dat iedereen op zijn eigen wijze onderdeel kan zijn van het weekend.

Tijdens het gemeenteweekend willen we met elkaar tijd doorbrengen als familie. Jong en oud, jarenlang lid en nieuwe bezoeker, iedereen is welkom. We willen met elkaar genieten van lekker eten en tijd nemen om te ontspannen. Ook willen we de tijd nemen om God te ontmoeten, Hem te aanbidden en elkaar te bemoedigen.

We hebben gekozen voor kamperen, zodat we als gemeente echt even thuis ‘de boel de boel’ kunnen laten en optimaal met elkaar ‘op stap’ kunnen gaan. Dit betekent dat ieder voor zijn eigen tent/caravan en kook- en slaapgerei zorgt en alles wat daarbij hoort. Mocht je dit niet hebben, geef dit dan even aan, dan kunnen we kijken of iemand hier in kan helpen. Naast kamperen is het ook mogelijk om een dag of het hele weekend met de auto/fiets te komen zonder kamperen. Het leukste is als iedereen komt kamperen, maar er kunnen natuurlijk redenen zijn waarom dit niet gaat of niet praktisch is. Ook zijn er een aantal blokhutten beschikbaar op de camping. Voor meer informatie en prijzen van de blokhutten, mail dan naar onderstaand emailadres.

Onder het kopje ‘programma’, dat in de komende tijd steeds meer zal worden aangevuld, kan je meer lezen over wat we precies gaan doen.

Onder de knop Schrijf je nu in voor het gemeenteweekend kan je meer informatie vinden over de prijzen van het weekend. Mocht je hulp nodig hebben bij het boeken, of vragen hebben over het weekend, neem dan even contact op via het contact formulier onder aan de pagina.

INCLUSIEF IN DE PRIJS

  • 2 overnachtingen op de camping (bij de keuze Weekendgast incl. kamperen Weekendgast incl. blokhut)
  • Welkomsborrel op vrijdagavond
  • Barbecue op zaterdagavond
  • Gebruik maken van overdekte samenkomst ruimte gehele weekend

EXCLUSIEF IN DE PRIJS/ZELF VERZORGEN

  • Kampeermiddel en toebehoren
  • Ontbijt en lunch gehele weekend en evt. diner op vrijdagavond en zondagavond
  • Douchemuntjes (50 cent per keer)

Mee helpen?!

Dit weekend is natuurlijk alleen mogelijk als we het met elkaar doen. We willen je vragen om contact op te nemen met Joel of Tjitske via het contactformulier als je graag betrokken wilt zijn en mee wilt werken bij één van de onderdelen van het gemeenteweekend, dit stellen wij zeer op prijs! Laten we dit weekend met elkaar tot een succes maken!

programma:

Het programma zal op een later moment bekend gemaakt worden zodra deze vastgesteld is.

Einde van het officiële programma, maar je mag nog heel de dag op de camping blijven
* betekent locatie ‘Achterhoek’

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, vul dan onderstaande contact formulier in:


Bovenaanzich camping