Welkom op de website van het RM-NL familieweekend 2021

Wat leuk dat je deze website bezoekt. Wij hebben een jarenlang verlangen om een familieweekend te organiseren voor alle Relational Mission kerken in Nederland. Ons verlangen is dat relaties tussen de verschillende RM kerken in Nederland worden versterkt. Hoe kun je dat beter doen als met een weekendje weg! Het is altijd een feest om samen op pad te gaan met veel tijd voor gezelligheid, ontmoeting en ontspanning.  Helemaal in deze tijd van corona en de lockdown hebben we misschien wel meer behoefte aan contact en samenzijn als anders. Mede daardoor is besloten om het weekend in een iets andere vorm door te laten gaan.

Wat
In juni 2021 organiseren we een RM-NL familieweekend waarin we met elkaar gaan kamperen.

Doel
Het doel van het familieweekend is samenzijn in ontspanning en bouwen aan bestaande en nieuwe relaties.

Wanneer
Het weekend start op 25 juni om 15.00 uur en eindigt op zondag 27 juni na de lunch. Een ieder die wil is vrij om nog tot maandag 10.00 uur te blijven.

Waar
We zullen elkaar ontmoeten op camping ‘Het Beloofde Land’. Deze camping is bijzonder geschikt door de ruim opgezette veldjes, zodat we op een veilige manier in de buitenlucht van dit weekend kunnen genieten.

Programma
Op dit moment weten we nog niet welke maatregelen in juni van kracht zullen zijn. We hebben ervoor gekozen dat iedereen zelf zorgt voor zijn eten, drinken en tussendoortjes, zodat we flexibel kunnen reageren op de situatie zoals hij dan is.

Op vrijdagmiddag willen we starten met een welkomstborrel om 18.30 uur. Iedereen zorgt voor zijn eigen hapje en drankje. Op zondagmiddag rond 12.00 uur sluiten we af met een gezamenlijke lunch. Ook hier zorgt ieder voor zijn eigen eten en drinken. De vorm waarin we dit doen zullen we je later over informeren.

Doen!
Terwijl wij het RM-NL familieweekend aan het organiseren zijn, kun jij je alvast opgeven. Geef je op voor 31 maart 2021 via deze link! Wij willen in de planning en organisatie rekening houden met jouw komst. Wij moeten namelijk plekken reserveren op de camping en na deze periode is er een grote kans dat de camping vol staat.

Camping
Camping Het Beloofde Land beschikt over kampeerplekken voor caravans en tenten. Het is belangrijk om zelf voor je eigen tent/caravan en slaap- en kookgerei te zorgen. Het is ook mogelijk om één of meerdere dagen als daggast langs te komen. Er kunnen ook omstandigheden zijn waardoor kamperen niet handig is. Het Beloofde Land beschikt over een aantal chalets. Zie het inschrijfformulier voor meer informatie en prijzen, vol=vol.

Maatregelen
We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het organiseren van een familieweekend in de corona tijd. Het besluit om het weekend door te laten gaan is genomen in overleg met de oudsten van de verschillende gemeenten. We hebben heel bewust gekozen om de insteek van het weekend zo simpel als mogelijk te houden, samen kamperen, elkaar ontmoeten. We kunnen altijd, wanneer de omstandigheden dit toelaten iets extra’s organiseren. We willen in elk geval de mogelijkheid bieden om elkaar te ontmoeten en om vriendschappen te sluiten en te versterken in een gezellige setting. Mocht je hier vragen over hebben bespreek deze dan met je oudsten of neem contact met ons op via het contactformulier.

Vragen?!
Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, vul dan onderstaande contactformulier in:

Kosten:

• De kosten voor een chalet is €162,- (hier komen nog kosten per persoon en toeristenbelasting boven op)
  • De kosten voor het kamperen is €40,- (hier komen nog kosten per persoon en toeristenbelasting boven op)
  • De kosten als daggast zijn €7,50 per dag per persoon.

Voor een specifieke kosten berekening willen wij door verwijzen naar het inschrijfformulier.

INCLUSIEF IN DE PRIJS

• 3 overnachtingen op de camping of in een chalet (bij de keuze kamperen of chalet)
  • Water
  • Elektra