Missie

UP: Onze missie is om te lijken op Jezus. Hij is wijs, rechtvaardig, liefdevol en machtig. Hij is ons grote voorbeeld. Binnen de Goudse Familiekerk moedigen we iedereen aan om een relatie met Jezus op te bouwen. Op die manier kan Zijn Heilige Geest ons leiden om te groeien en te ontwikkelen. 

IN: Groeien in je eentje is moeilijk. We geloven dat God ons aan elkaar gegeven heeft als familie, als bemoediging en als stok achter de deur. We steunen elkaar en houden elkaar scherp.

OUT: En dat willen we niet voor onszelf houden. We brengen het goede nieuws van Jezus naar buiten toe: de straat op, de kroeg in, naar kantoor, de sportschool, de speeltuin en de supermarkt. Iedereen is immers gemaakt om de Schepper te leren kennen. 

God heeft ons geroepen om discipelen te maken. Bij de Goudse Familie kerk gebeurt dit op verschillende manieren. We moedigen elkaar aan en dagen elkaar uit als gezin in discipelschap in verschillende groepsgroottes: één op één, gebed en toewijding, missionaire gemeenschappen, groepen van 8-14 deelnemers.

Neem contact met ons op als je vragen hebt.