Welkom op de website van het RM-NL familieweekend 2022

Na het succesvolle eerst RM-NL familieweekend in juni 2021 zijn direct de plannen gemaakt voor een nieuw familieweekend. Er is een verlangen om regelmatig familieweekenden te organiseren voor alle Relational Mission (RM) kerken in Nederland. Ons verlangen is dat relaties tussen de verschillende RM kerken in Nederland worden versterkt zodat we krachtig en in eenheid vorm kunnen geven aan God’s plannen voor Nederland. Hoe kun je dat beter doen als met een weekendje weg! Het is altijd een feest om samen God te zoeken met veel tijd voor gezelligheid, ontmoeting en ontspanning voor jong en oud.

Wat
In juni 2022 organiseren we het tweede RM-NL familieweekend waarin we met elkaar gaan kamperen.

Doel
Het doel van het familieweekend is samenzijn in ontspanning, God loven en prijzen om wie Hij is, leren uit zijn woord en bouwen aan bestaande en nieuwe relaties.

Wanneer
Het weekend start op vrijdag 24 juni om 15.00 uur en eindigt op zondag 26 juni na de lunch. Een ieder die wil is vrij om nog tot maandag 27 juni 10.00 uur te blijven.

Thema:

Programma
Op dit moment is het programma nog in ontwikkeling. Een aantal zaken van vorig jaar zullen zeker terugkomen. Denk hierbij onder andere aan het geweldige jeugdprogramma. Ook kunnen we al vermelden dat 2 mensen zich hebben opgegeven om voor onze fantastische kids iets moois te organiseren.

Waar
We zullen elkaar ontmoeten op camping ‘Het Beloofde Land’. Deze camping is bijzonder geschikt door de ruim opgezette veldjes.

Adres:
Camping Beloofde Land,
Bosweg 17
3781 NG Voorthuizen

Camping
Camping Het Beloofde Land beschikt over kampeerplekken voor caravans en tenten. Het is belangrijk om zelf voor je eigen tent/caravan en slaap- en kookgerei te zorgen. Ook zijn er verschillende types accommodaties aanwezig, kijk voor de opties en prijzen in het aanmeldformulier. In de feedback van vorig jaar werd het verlangen uitgesproken om meer bij elkaar te staan op veldjes. Dit jaar wil de camping zijn vaste gasten meer bundelen en is het aantal kampeerplekken uitgebreid met verschillende nieuwe veldjes achterop de camping. Zie plattegrond onderaan de pagina.

Accommodatie, kamperen en dag gast
We staan als kampeerders dichter bij elkaar in de buurt. De boshuisjes en zweedse huisjes staan hier ook in de buurt. De chalets bevinden zich aan de andere kant van de camping bij de samenkomstzaal en het zwembad. Er zijn opnieuw een aantal kampeerplekken met privé sanitair beschikbaar. Vanzelfsprekend zijn het aantal accommodaties en kampeerplekken niet onbeperkt beschikbaar. Het is belangrijk om snel te boeken om een kampeerplek of accommodatie naar keuze te kunnen reserveren.

Het is natuurlijk ook mogelijk om één of meerdere dagen als dag gast langs te komen. Dit is als optie te selecteren in het aanmeldformulier.

Vroeg boekkorting
Boek snel! Wegens succes is de vroegboek korting verlegd tot (31 januari 2022) en ontvang je 10% korting op je boeking.

Vragen?!
Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, vul dan onderstaande contactformulier in:

Voorbeeld kosten voor het weekend:

• De prijs voor een accommodatie met twee personen is: €154,- tot 31 januari 10% korting dus €140,-*
    De prijs voor een accommodatie met vier personen is: €192,50 tot 31 januari 10% korting dus €175,-*
  • De prijs voor een luxe accommodatie met twee personen is €195,25 tot 31 januari 10% korting dus €177,50*
    De prijs voor een luxe accommodatie met vier personen is €237,05 tot 31 januari 10% korting dus €215,50
  • De prijs voor het kamperen met twee personen is €90,75 tot 31 januari 10% korting dus €82,50*
    De prijs voor het kamperen met vier personen is €130,35 tot 31 januari 10% korting dus €118,50*
  • De kosten als dag gast zijn €7,50 per dag per persoon.

*De prijs is exclusief extra kosten zoals bijvoorbeeld een handdoeken pakket
    Zie voor een specifieke en totale kosten berekening voor jouw situatie het aanmeldformulier.

INCLUSIEF IN DE PRIJS

• 3 overnachtingen op de camping of in een accommodatie (bij de keuze kamperen of accommodatie/luxe accommodatie)
  • Water
  • Elektra