Welkom op de website van het RM-NL familieweekend 2023

Je kan weer boeken voor het derde RM-NL familieweekend in juni 2023!
Ons verlangen is dat relaties tussen de verschillende Relation Mission kerken (RM) in Nederland worden versterkt zodat we krachtig en in eenheid vorm kunnen geven aan Gods plannen voor Nederland. Hoe kun je dat beter doen als met een weekendje weg! Het is altijd een feest om samen God te zoeken met veel tijd voor gezelligheid, ontmoeting en ontspanning voor jong en oud.


Wanneer
Het weekend start op vrijdag 23 juni om 15.00 uur en eindigt op zondag 25 juni na de lunch. Een ieder die wil is vrij om nog tot maandag 26 juni 10.00 uur te blijven.

Doel
Het doel van het familieweekend is samenzijn in ontspanning, God loven en prijzen om wie Hij is, leren uit zijn woord en bouwen aan bestaande en nieuwe relaties.

Thema

Waar
We zullen elkaar ontmoeten op camping ‘Het Beloofde Land’.

Adres:
Camping Beloofde Land
Bosweg 17
3781 NG Voorthuizen

Camping
Camping Het Beloofde Land beschikt over kampeerplekken voor caravans, vouwwagens en tenten. Het is belangrijk om zelf voor je eigen tent/caravan en slaap- en kookgerei te zorgen. Ook zijn er verschillende types accommodaties aanwezig. Je hebt keuze uit accommodatie basis, hieronder vallen de boshuisjes, Zweeds tenthuisjes en themahuisjes. En je hebt accommodatie plus, dit zijn de chalets, strandhuisjes en safaritenten. We hebben zelfs dit jaar de boomhut beschikbaar! Waar ga jij overnachten? Kijk voor de opties en prijzen in het aanmeldformulier.

Voorlopig programma
(Het programma is onder voorbehoud. Tijden, locaties en/of activiteiten kunnen nog veranderen.)

Accommodatie, kamperen en dag gast
De camping is bezig met het vernieuwen van hun terrein. Hierdoor zijn er veranderingen bij de kampeervelden en zijn er accommodaties verschoven. Dit jaar staan de meeste kampeerders op terrein C, vlakbij de samenkomstzaal. Alle accommodaties staan op terrein B (uitgezonderd 3 safaritenten, die staan op terrein A). Dit jaar zijn de kampeerplekken met privé sanitair op aanvraag beschikbaar. Deze staan op terrein A. Zie onderaan deze pagina de plattegrond van de camping.

Vanzelfsprekend zijn het aantal accommodaties en kampeerplekken niet onbeperkt beschikbaar. Het is belangrijk om snel te boeken om een kampeerplek of accommodatie naar keuze te kunnen reserveren. Vol = vol!
Wil je graag naast iemand staan, geef dit aan bij het aanmelden en wij gaan onze best doen om hier rekening mee te houden. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om één of meerdere dagen als daggast langs te komen. Meld je dan wel even aan. Dit kan door het aanmeldingsformulier in te vullen met optie daggast.

INCLUSIEF IN DE PRIJS

  • 3 overnachtingen op de camping of in een accommodatie (bij de keuze kamperen of accommodatie/luxe accommodatie)
  • Water
  • Elektra
  • Eén Parkeerplaats voor een auto
  • Deelname aan het RM-NL familie weekend
  • Gebruik van de zalen tijdens de activiteiten

EXCLUSIEF IN DE PRIJS/ZELF VERZORGEN

  • Kampeermiddel en toebehoren
  • Eten en drinken e.d.
  • Eventueel bedden goed e.d. (als dit niet bijgeboekt is)

Mocht de prijs een belemmering zijn om te boeken, neem dan even contact op met de oudsten/leiders van de kerk of mail naar rm.nl.weekend@gmail.com. Dan kunnen we kijken voor een eventuele financiële tegemoetkoming.

Terugblik weekend 2022

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, mail dan naar rm.nl.weekend@gmail.com of vul het onderstaande contact formulier in:

Kijk voor meer informatie op onderstaande plattegrond en op de volgende link: https://beloofdeland.nl/

Plattegrond camping

Klik op de plattegrond om het te vergroten