Wie zijn wij

Wij zijn een groep christenen woonachtig in Gouda en omstreken. We houden van de Heere God en we houden van mensen. We zien onze kerk als een familie en we ontmoeten elkaar een paar keer per weer. Iedereen is welkom, waar je ook vandaan komt en hoe oud je ook bent.

De Goudse familiekerk is gestart in september 2018 en heeft zijn oorsprong in Christengemeente Elim Reeuwijk. Al in 2006 sprak God tot ons doormiddel van profetie over het zuiden. Gouda ligt ten zuiden van Reeuwijk. Door de jaren heen zijn steeds meer leden van Elim Reeuwijk verhuist naar Gouda. Ook zijn er in de afgelopen jaren diverse activiteiten gestart, zoals maandelijkse bidstonden, kinderwerk en missiegroepen bij de mensen thuis. Uiteindelijk is besloten om een kerk te starten in Gouda, zodat we onze missie en verlangen nog beter kunnen vormgeven op de plek waar we wonen.

Wij zijn een kerk zijn voor alle generaties en alle lagen van de bevolking. Ons hart gaat uit naar de mensen die God nog niet (persoonlijk) kennen. Door het offer van Jezus Christus, de Zoon van God, is de relatie tussen God en mens hersteld. In de bijbel staat dan ook:

“Al zo lief heeft God de wereld gehad, zodat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder die in Hem geloofd, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.” (Joh 3:16)

Samen zijn we dus op missie en tegelijkertijd besteden we tijd en aandacht aan discipelschap. We vinden het belangrijk om in ons dagelijks leven tijd door te brengen met God. Dit kan alleen, maar ook met elkaar als familie. We lezen en leren uit de bijbel; we zingen; en we willen Jezus volgen in alles wat we doen. We leren van en met elkaar en we geloven dat Jezus de Heilige Geest heeft gestuurd om ons te helpen en te leiden.

Wij zijn een kerk die gericht is op missie, het hart en het bovennatuurlijke.

Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over de Goudse familiekerk.

Video voor start GFK 2018

Financiële informatie:

Goudse familiekerk
NL51TRIO0788847546

Klik hier voor Anbi, kvk en beleidsplan.